Tjene penger på nett

Sosiale investeringsnettverk

Sosial trading og investeringsnettverk

Sosial trading har senket terskelen for investeringer og trading på nettet. Gjennom sosiale investeringsnettverk kan du følge med på hva andre tradere handler, og dessuten automatisk kopiere deres handler.

Valutahandel

Valutahandel og trading i valuta

Valutahandel er en aktivitet hvor det spekuleres i endringer i valutakurser, der målet er å tjene penger på disse endringene. Her finner du ut hvordan dette gjøres i praksis.

Dropshipping

Dropshipping: Hvordan tjene på å selge andres varer

Dropshipping gir deg muligheten å tjene penger på å selge andres varer. Kort fortalt kan du via egen nettbutikk eller en ebay-konto selge varene direkte fra leverandør, og tjene penger på mellomlegget.

Blogging

Tjene penger på egen blogg

Blogging er ikke lenger en aktivitet kun for de som ønsker å dele meninger og erfaringer. I dag er en blogg like mye et redskap for å tjene penger, på godt og vondt.

Starte egen nettbutikk

Starte egen nettbutikk

Mange ser etter muligheter hvor man kan tjene penger på å gjøre arbeid hjemmefra. Det å starte nettbutikk er kanskje det enkleste av alle muligheter, dersom man drømmer om å tjene en betydelig inntekt.

Domenehandel

Kjøpe og selge uregistrerte domener

Domenehandel i uregistrerte domener kan være uhyre profitabelt. Å kjøpe et uregistrert domene koster svært lite, og du kan tjene 10 til 1000 ganger kjøpesummen når du selger domenet igjen.

Freelance oppdrag

Freelance: Få betalt for arbeidsoppgaver og jobber på nett

Freelance oppdrag på nett kan gi gode inntekter såvel som stor frihet til å bestemme over egen arbeidssituasjon. Les mer her om hvordan du kommer i gang med å tjene penger innen freelance og outsourcing på nett.