Tjene store penger på nett

Eller kanskje du bare ønsker deg en ekstra inntekt? På Penger.me finner du gode råd og tips enten du ønsker å skape store inntekter eller rett og slett bare ønsker å prøve å tjene noen kroner. Det er slett ikke vanskelig å tjene noen kroner på nett, men du må vite hvor du skal begynne. Her presenterer vi en rekke nettbaserte inntektsmuligheter som du kan benytte deg av akkurat nå.

Vi har gjort en grundig vurdering av blant annet inntektspotensial, risiko og oppstartskostnader. Vi tilbyr også en komplett analyse av den enkelte metode. Det er opp til lesere å finne de metoder som passer best for den enkelte.

Sosiale investeringsnettverk

Sosial trading og investeringsnettverk

Sosial trading har senket terskelen for investeringer og trading på nettet. Gjennom sosiale investeringsnettverk kan du følge med på hva andre tradere handler, og dessuten automatisk kopiere deres handler.

Valutahandel

Valutahandel og trading i valuta

Valutahandel er en aktivitet hvor det spekuleres i endringer i valutakurser, der målet er å tjene penger på disse endringene. Her finner du ut hvordan dette gjøres i praksis.

Dropshipping

Dropshipping: Hvordan tjene på å selge andres varer

Dropshipping gir deg muligheten å tjene penger på å selge andres varer. Kort fortalt kan du via egen nettbutikk eller en ebay-konto selge varene direkte fra leverandør, og tjene penger på mellomlegget.

Blogging

Tjene penger på egen blogg

Blogging er ikke lenger en aktivitet kun for de som ønsker å dele meninger og erfaringer. I dag er en blogg like mye et redskap for å tjene penger, på godt og vondt.

Starte egen nettbutikk

Starte egen nettbutikk

Mange ser etter muligheter hvor man kan tjene penger på å gjøre arbeid hjemmefra. Det å starte nettbutikk er kanskje det enkleste av alle muligheter, dersom man drømmer om å tjene en betydelig inntekt.

Domenehandel

Kjøpe og selge uregistrerte domener

Domenehandel i uregistrerte domener kan være uhyre profitabelt. Å kjøpe et uregistrert domene koster svært lite, og du kan tjene 10 til 1000 ganger kjøpesummen når du selger domenet igjen.

Jobbe hjemmefra

Jobbe hjemmefra

Mange ønsker å jobbe hjemmefra, og her ser vi på de beste jobbmuligheter for den som vil arbeide hjemme. Vi har også laget en liste over jobber du ikke bør kaste bort din verdifulle tid på.

Freelance oppdrag

Freelance: Få betalt for arbeidsoppgaver og jobber på nett

Freelance oppdrag på nett kan gi gode inntekter såvel som stor frihet til å bestemme over egen arbeidssituasjon. Les mer her om hvordan du kommer i gang med å tjene penger innen freelance og outsourcing på nett.

Slik tjener du penger på internett

Den som ønsker å tjene penger på web, har mange muligheter å velge blant. Det finnes alternativer som er forbeholdt de med spesiell kompetanse, såvel som enkle strategier til å tjene en ekstra inntekt som de fleste kan beherske. Hvis du ønsker å jobbe hjemmefra og bruke internett til å tjene noen kroner på fritiden, er det mulig at du finner noen gode tips du kan bruke hos oss.

Tjen penger raskere. Våre veiledere er skrevet for å gjøre det enkelt å komme i gang fra begynnelsen, slik at du skal bruke mindre tid på den innledende prosessen. Det som ofte tar lang tid når man skal begynne å tjene penger på noe via internett, er å finne frem til de ulike nettsidene som er nødvendig for å begynne å skape inntekter. Ved å omtale de mest aktuelle nettsider i hver kategori og forklare hvordan du kan utnytte disse sidene på en effektiv måte, håper vi å bidra med å hjelpe deg i den oppstartsfasen.

Hvordan tjene ekstra penger online?

Enten du drømmer om å starte bedrift, lage hjemmesider eller blogg som du kan tjene penger på, drive en nettbutikk, tjene penger på enkle jobber på nett, eller gjøre annet arbeid online, så kan du finne et utvalg tips her på dette nettstedet. I stedet for å lage en stor oversikt over alle mulige måter å tjene penger online, har vi begrenset oss til det som tilsynelatende er de mest attraktive muligheter til å tjene penger på nett.

Bli rik eller bare tjene noen kroner ekstra?

Vil du bli rik, eller bare tjene penger nok til å hygge deg litt ekstra eller finansiere nedbetaling av lån? Her finner du muligheter som kan realisere drømmen eller helt enkelt hjelpe deg å tjene noen ekstra kroner i måneden. Det er mange muligheter for den som vil tjene penger på internett, og her på nettstedet penger har vi altså plukket ut et lite (men godt) utvalg av hva som er mulig.

Få tips om hvordan å tjene penger på nett. Vi skriver om hvordan man kan finne jobber på nett og gir en oversikt over de online jobbmuligheter som finnes. Penger.me tilbyr en gratis guide som viser hvordan man kan skape egne inntekter hjemmefra via interett.

Tjene penger på bloggen

Enkelte i Norge tjener over 200.000 kroner på blogging. Hva er deres hemmelighet, og kan blogging være noe for deg? Les vår guide til å starte blogg, og finn ut hvordan du effektivt kapitaliserer bloggen.

Inntektspotensial: 1000kr eller mer/mnd
Risiko: Lav
Oppstartskost: ca 200 kr
Vanskelighetsgrad: Middels

Starte egen nettbutikk

Mange har tjent store formuer på å starte nettbutikk i Norge. Konkurransen er hard i enkelte markeder, men det er fortsatt store muligheter. Her er en guide til å starte butikk på nett, samt vår vurdering av denne muligheten.

Inntektspotensial: Stort
Risiko: Middels
Oppstartskost: Variabelt
Vanskelighetsgrad: Middels

Sosial trading

Du trenger ikke være en ekspert på trading for å gjøre gode investeringer. Gjennom gode sosiale investeringsnettverk kan du oppnå høy avkastning ved å kopiere de som allerede tjener bra i markedet.

Inntektspotensial: Ubegrenset
Risiko: Middels
Oppstartskost: Fra kr 100
Vanskelighetsgrad: Enkel

Valutahandel

Handel med valuta innebærer vesentlig risiko for tap, men samtidig er det også mulig å tjene svært mye penger på dette.

Inntektspotensial: Ubegrenset
Risiko: Ekstrem
Oppstartskost: Fra kr 1000
Vanskelighetsgrad: Erfaren

Dropshipping

Selg varer direkte fra en leverandør og tjen penger på differansen mellom grossistpris og salgspris. Bruk ebay (eller eventuelt en egen nettbutikk om du har det) og selg andres varer og behold mellomlegget selv.

Inntektspotensial: kr 50.000+/mnd
Risiko: Lav
Oppstartskost: Variabelt
Vanskelighetsgrad: Medium

Kjøpe og selge uregistrerte domener

Domener kan være en god investering. Det finnes fortsatt mange domener som ikke er registrert, og som du kan kjøpe for en billig penge.

Inntektspotensial: Middels
Risiko: Middels
Oppstartskost: fra 200,- og oppover
Vanskelighetsgrad: Enkel

Bli en freelancer

Via internett utlyses mange forskjellige enkeltoppgaver og arbeidsoppdrag. Ta på deg oppgaver innen alt fra webdesign, oversettelser, regnskap eller helt andre ting.

Inntektspotensial: Varierende
Risiko: Lav
Oppstartskost: Gratis
Vanskelighetsgrad: Etter kompetanse